Separator

Hanul Hangitei implineste traditia si va ofera un meniu pur romanesc, o ambianta relaxanta, servicii de inalta calitate si preturi mai mult decat acceptabile.

In cazul grupurilor de turisti, ghidul acestora poate servi masa GRATUIT.

Dotari, facilitati

  • Se accepta plata cu card
  • Aer conditionat
  • Meniu vegetarian
  • Muzica LIVE

Folclorul romanesc este unul dintre depozitele spirituale si intime ale poporului nostru, de aceea am creat un cadru rustic in care puteti petrece cateva clipe de relaxare si sa puteti servi mancaruri cum numai mama si bunica le pregatesc.

RECOMANDARI SI SERVICII

Aici gasiti zilnic tocanita banateana, sarmalute, tochituri, ciorbe si platouri taranesti, proaspete si apetisante, alaturi de vinuri gustoase.

Daca iubiti muzica romaneasca, aici gasiti lautari vestiti precum NELU PLOIESTEANU, Nicu Gigantu, Gheorghe Turda acompaniati de GEORGE UDILA, MIU ADRIAN, FLORIN BOLOCAN, VASILE BARBU va vor intampina cu drag si voie buna, iar preparatele specifice romanesti va asteapta sa le savurati.

Toate acestea pentru ca dumneavoastra sa petreceti o seara de neuitat, intr-un cadru unic, in care adevarata traditie romaneasca este la ea acasa. Preturile sunt accesibile, iar programul deosebit este garantat 100%.

La Hanul Hangitei se pot organiza mese festive: botez, nunta, aniversare, zi onomastica, etc.

Pentru zile festive si alte ocazii, Hanul Hangitei va pune la dispozitie meniuri variate, la preturi negociabile, intr-un ambient care garanteaza voia buna.

Cu drag,

Echipa Hanul Hangitei